Boli din social media

Ce naiba e cu tot Facebook-ul îmbuibat de citate pseudo-filosofice, cu text alb pe un fundal care se vrea a fi tablă de școală, și cu watermark gândul.md? Voi, ăștia de vă zice ”gândul”, parcă erați cu scrisul de ziare…PARCĂ.

Chiar nu era de ajuns febra Tony-Poptămaș, sau și mai periculoasa ciumă Radu-Constantinescu? Serios, chiar mai era nevoie de o fabrică de propoziții care să te facă să te simți bine așa mediocru cum ești, pentru 3 secunde? Chiar crede cineva că asta lipsea în lume?

Serios, people, oamenii care au nevoie de încurajare/motivație și-o fac singuri. Își lipesc ei citate și afișe prin cameră, vorbesc cu apropiații lor etc. Nu-mi faci un serviciu, și nu faci un serviciu public din paginile astea semidocte. Din contra, fiindcă multe sunt prostii ordinare, valabile doar în filme sau dacă ești super hot/bogat/etc, adică ai avut norocul să tragi vreun loz foarte mișto în viață.

Ca să nu mai zic că, dacă aș trece peste frustrări și (să-zicem-că) mi-aș înghiți atitudinea critică, toate pozele alea au efect maxim 10 secunde. Atât. Ajungi tu să te mai gândești seara, înainte să adormi, la citatul pe care l-ai citit pe Facebook, pe la 11 dimineața? Hell no. Deci se adaptează perfect attention span-ului tău de pește, om care te uiți și apreciezi asemenea prostii.

Timpul trece, ne impresionează Tony, mai o poză cu gândul.md cu un citat pe fundal școlăresc, mai un 9gag, mai un chat cu 1-2-3-4-5 ferestre și BAM! A trecut ziua.

Așteptăm cu interes pe următoarea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s