Cine mai trebuie să moară

  • Oamenii care postează spam sau conținut care nu are legătură cu un grup sau un thread.

Îi știi. Ăia care consideră că grupurile de facebook sunt doar niște entități cu nume irelevante, perfecte pentru a-și devărsa ei propriile interese sau descoperiri. E un grup despre cărți? Ei postează accidente rutiere. E un grup despre radare auto, ei postează reclame la țigări electronice. Ceva legat de donații și ajutorarea săracilor? Ei postează chestii de vânzare.

Sunt enervanți și mereu irelevanți. Și să-mi bag pula în  ei. Că dacă îi raportez la admin, în 99% din cazuri adminului nu îi pasă. Oarecum de înțeles, ținând cont că să fii admin pe facebook nu e tocmai o meserie. Sau nu încă.

Share-uiți cu prietenii voștri ce căcaturi vi se mai par interesante. Scutiți membrii de lucruri off topic. Și toată lumea ar fi un loc mai bun.

Later edit:

Aceiași oameni sunt mai pretabili la a primi șpițuri din partea mea dacă îți cer și părerea. Adică pe lângă a fi off-topic, să vii să mai pornești și un amalgam de comment-uri pe un thread, care va polua inutil spațiul de pe serverele facebook și va spama oamenii cu notificări. Se aplică în multe cazuri, începând cu post-uri deschise la opinii, gen ”Uite asta. Tu ce părere ai despre?”, și până la plantarea de dezbateri, gen ”A vs. B.(vs. C vs. …) Tu ce alegi?”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s