Prin Iași

Am să scriu aici ocazional despre ce experiențe mai am prin Iași și prin lume.

Încep desigur cu o experiență urâtă.

Azi vreau să spun că am fost dezamăgită (din nou) de cei de la Stef  copy center din Iulius mall.

Nu este prima dată când am stat la o coadă pentru peste 10 minute fără măcar să fiu privită de către un angajat. Și azi, ca și de alte dăți, am renunțat să îmi listez ceea ce aveam și am plecat. Nu era nicio coadă în fața mea. Doar o duduie care freca o tabletă în fața operatorului de la computer.

Au fost și cazuri diferite cu cu cozi de vreo șase oameni, cozi la care am pierdut jumătate de oră din cauza acelorași angajați lenți care fac minimum de efort necesar, exact atât cât să nu te enervezi și să îi pocnești. Dar asta cu coada care durează mult e alt caz. Revenind.

Între timp, băiatul își îngropase privirea în monitor, iar cealaltă angajată plimba un teanc de foi de colo colo. Am așteptat în liniște să îmi zică ceva. Țineam vizibil stickul în mână. Nu au zis nimic. Se mișcau lent chiar și în activitatea lor de a evita munca.

Probabil trebuia să le trântesc stickul pe masă? Nu știu.

Faptul că am plecat eu de acolo știu că nu îi va face să plângă. Cei 2 lei de la mine ar fi fost un nimic pentru profitul pe care îl au ei zilnic. Doar că mi-am amintit că azi a fost a treia oară când am plecat fără foi printate. Așa că e posibil să îi evit pe viitor, de dragul nervilor mei.

Oare ce ar spune managerul despre acei angajați?

Nu am să urăsc strict firma ci mai degrabă problemele cu personalul sediului din Iulius. Am mers și în alte sedii ale lor și totul a decurs bine și uneori chiar foarte bine.

Am să caut o formă de a raporta acest lucru unor superiori care pot face ceva în privința aceasta.

Eu pot înțelege că nu e un loc de muncă prea bine plătit. Dar părerea mea e ca fiecare din noi ar trebui să își facă treaba conștient că poate fi mereu îmbunătățit, sau dacă nu, concediat și înlocuit.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s