Plozi

Azi o „distinsă” mamă s-a băgat în seamă cu mine. Avea un plod semi-mergător, care țipa într-un mod oribil. Deci, cum să explic…atât de oribil că aveam îndoieli că aparține speciei umane. Era un răzgâiat care nu vroia să meargă în direcția mamei, așa că ea îl tot trăgea/târa de o mână, în timp ce avea și la piept încă un port-copil plin cu încă o creaturică. În cealaltă mână avea o motocicletă de plastic, a răzgâiatului. Mergeam cu prietenul meu spre casă, de la cumpărături, și din păcate am avut drum comun cu ea vreo 300 de metri. Zbierătul a fost atât de oribil încât eu și prietenul meu vorbeam despre asta în sensul că noi nu vrem copii, și uite un motiv bun, etc…În fine. Ne-a auzit, și s-a băgat în seamă, să mă întrebe dacă am vreo problemă cu ea. Aveam. A stat la scandal să îmi explice că sunt nebună, că știe că sunt nouă în cartier și că să mă duc la psiholog. Sigur, m-aș putea duce, dar aș lăsa-o pe ea întâi. A folosit cuvinte precum ”pula”, a intrat într-o conversație care era doar între mine și prietenul meu, și s-a făcut tupeistă și mahalagioaică în fața mea, în timp ce purta doi plozi, deci practic nu îi puteam face nimic.

La fel cum ea are dreptul să își plimbe jegosul urlător prin oraș fără vreo jenă, cred că la fel am și eu dreptul să vorbesc în spațiu public despre ceva ce nu îmi convine.

Știu că lupt cu ceva ce nu voi putea învinge niciodată. O mamă cu copii e sfânta societății noastre ipocrite. N-ai nici cum să atingi cu un fir de păr o mamă cu copii, fără să sară toți pe tine că ești insensibil. Ce să fac? A avea copii e o alegere, ce vină am eu că eu nu vreau?

Mai supra-protejăm mult familiile cu copii? Asta nu era o chestie din comunism cumva? Nu face Rusia chestia aia cu mama eroină?

Nu cumva și oamenii cu copii pot fi proști grămadă? Chiar trebuie să îi respectăm în orice situație, orbește? Eu nu mă înclin în fața lor. E simplu să faci un copil. De ce ar merita un loc mai călduț oriunde, cineva care a știut să facă sex?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s