NU

Nu sunt de acord cu anularea concertelor cu ocazia moartei Anei. Nu a contribuit cu absolut nimic la bunăstarea României, nu îi păsa de existența noastră, nici măcar nu vorbea româna bre! Am scris într-un comentariu pe Facebook că ființa asta nu ne-a ajutat cu nimic niciodată. Și nu mă așteptam să-mi bage bani în traistă. Mă refer că nici în media nu a apărut zicând ceva bun pentru noi. Poate ajută și faptul că nu vorbea româna. Câți dintre noi am aflat abia acum despre existența ei? Mă rog, non-existența de acum. (Too soon?)
Înțeleg suferința și nevoia unora de a deplânge probabil această…tragedie (ghilimelele sunt în mintea mea). Cine vrea să plângă, să o facă.

Dar nu anula un festival, pe motiv de ipocrizie morală de stat pudic și cu atitudine de curvă virgină rănită, care crede că dacă se face că plânge, tipul n-o s-o mai bată cu cureaua. Bre, nu plânge nimeni cu lacrimi reale pentru Ana. Dacă statul român crede că majoritatea dintre noi suntem acum cu mucii în batistă iar cei cu durere în cur sunt doar o minoritate ignorantă, statul e idiot. Majoritatea suntem cu durere în cur. Nu doar cei care au dat bani pe bilet la festival. Că pana mea, nici eu nu merg la festivalurile alea.

Nici măcar nu e vorba de bani. E vorba de faptul că statul își bagă coada peste tot pe unde poate, și uneori penibil și fără rost. Poate de-al dracului, poate fiindcă organizatorii festivalurilor chiar sunt constrânși fiindcă sunt în colaborare (inclusiv financiară) cu instituțiile publice, care în asemenea situații au un cuvânt care cântărește mai greu. Sugestia mea e ca viitorii organizatori să fie independenți, pe cât posibil. Fiindcă aparent fără parteneriat cu primării și chestii, nu te obligă nimeni să ții acest doliu, cu drapel and shit. Ah…dulcele gust al independenței totale trebuie să se simtă extraordinar acum.

În afară de simpatizanți ai regilor și fanteziști care visează la monarhie, sper că nu mai sunt alți oameni care deplâng persoana asta complet nelegată de România, decât prin faptul că un fost rege de-al nostru și-a introdus penisul în ea.

E istorie repetată, ca atunci când a murit Michael Jackson și toți au devenit un pic mai fani. Doar că Michael Jackson măcar a lăsat ceva în urma sa de care ne mai putem bucura.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s