20.3

Azi am observat din greșeală că două din lucrurile care îmi plac au făcut 20 de ani. Trupa OCS și filmul Trainspotting. Ăștia au mai scos un film, și ceilalți încă mai cântă. Și mi-am simțit subit bătrânețea. La 25, da. Weird. Că 5 e fix la mijloc.

M-am trezit azi pe stradă traducându-mi gândurile și planurile de viitor în statusuri/postări de facebook. Mi s-a părut trist. Fapt pentru care mă voi lăsa o perioadă de fb. Am mai încercat pentru 19 ore, și a fost total succes. Productivitatea mi-a crescut, cheful de viață la fel. Chiar am ajuns să fac câteva din căcaturile alea pe care toți ni le promitem, și nu le facem niciodată. Gen sport și alte astea, poate le știi ca ”new year resolutions”. M-am apucat de alergat de două ori pe săptămână și de pregătire pentru o certificare profesională. Păzea!

Nu vreau să predic despre ce soluție senzațională am găsit eu la problemele vieții. Că e nimic. Aș vorbi despre nimic. În nimic mi-am găsit cel mai des răspunsuri. Am început să fiu eu tocmai când am eliminat din distractori. Am început să construiesc cel mai bine pe terenuri complet goale. Deci asta cred că e ideea generală. Dărâmă bullshit-ul (e mai mult decât crezi), apoi începe de la nimic și mergi cât de mult poți. Dar divagăm.

Acesta va fi un experiment. Nu vreau să plec cu nicio premisă la drum, că asta ar strica experimentul. Am dovada că pe termen scurt a funcționat. Promit să fiu cât de neutră pot față de acest lucru. Și vreau să mă feresc de a fi persoana aia arogantă pe care o au toți prin listă, care la plecare înjură de morți marea corporație, și revine apoi cu coada între picioare peste o săptămână pentru că ”constrâns de muncă/facultate/etc”

Tot ce regret e despre acei facebook friends valoroși. Am niște omuleți interesanți și faini în listă. Îmi va fi dor de ei, dar sunt sigură că mă vor ”primi” înapoi oricând.

Voi reveni cu concluzii, dacă voi considera că merită scrise.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s