Azi e bine

Azi sunt recunoscătoare pentru existența acestui produs, și pentru întreaga experiență cu el. Știu că de obicei aleg să scriu pe aici doar chestii de care mă plâng sau critic, dar a venit timpul să și lăudăm pe cineva. Și anume această folie de sticlă pentru Xiaomi pe care o am (și am mai avut-o), respectiv serviciile de la vânzător.

Number 1, folia. E foarte rezistentă. E a doua oară când comand acest produs. Știu că pare că aceste două fraze se bat cap în cap. Cum dracu săă fie rezistent, dacă trebuie să-l mai iei o dată? Eh, nu m-ați cunoscut pe mine, care trântesc și scap telefonul cu o grație nemaipomenită. Faptul că folia asta m-a ținut jumătate de an și mi-a păstrat ecranul fără nicio zgârietură e pentru mine o realizare. O investiție cu totul meritată. Și dacă încă pare dubios, motivul pentru care am schimbat-o (cu una nouă, fix la fel) este că acum vreo 3 zile am scăpat așa de rău telefonul pe gresie, că toată folia s-a spart în vreo…30 de bucățele. A rămas totuși lipită de ecran. Arăta ca o sculptură, aproape. În fine, cu emoții să nu fi atins și ecranul, am pus una nouă și frumoasă. Pare grosuță în mână când o scoți din pachet, dar pe telefon arată foarte bine.

Number 2, firma cu site-ul mobiledirect.ro. Aparent au sediul în jud. Neamț, dar au reușit să colaboreze cu FAN Courier într-un fel în care un colet de la ei mi-a ajuns mai repede decât dacă venea din alt cartier al Bucureștiului. Am comandat vineri pe după amiază, a ajuns sâmbătă pe la 12 la prânz. Felicitări expeditorului, că a bifat și livrare sâmbăta, deși nu era obligat să. Putea să îl doară în cur și să mă lase să aștept până luni. Dar s-au mișcat repede, ceea ce e de apreciat. De asemenea, felicitări pentru site. Am putut comanda fără să mai fac cont sau să mă loghez, m-ați scăpat de un pas enervant din experiențele comenzilor online. Acum am speranța să se mai inspire și alții de la voi.

Kudos! Cine face treabă bună merită apreciat.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s